Versier samen met uw buren uw buurt tijdens de kerstdagen

We genieten op dit moment volop van lange zomerdagen en avondlijke terrasjes met onze buren, maar binnen enkele maanden wordt het weer vroeg donker en is het niet meer zo gezellig om samen buiten te vertoeven… Daar willen wij echter iets aan doen!
 
We nodigen jou en jouw buren graag uit om samen de straten en huizen van jouw buurt te versieren zodat er een warme kerstsfeer ontstaat in onze gemeente. Je kan hiermee een geldprijs winnen die je nadien kan gebruiken voor de organisatie van jouw buurtfeest in de zomer van 2018.
 
Je kan ook deelnemen als individu. Meer informatie vind je in de bijgevoegde richtlijnen (die ook beschikbaar zijn op de website van de gemeente Herne).
Wil jij graag deelnemen? Schrijf je in door onderstaande strook te bezorgen op de dienst vrije tijd van het gemeentehuis  of door dit te mailen naar de cultuurbeleidscoördinator via tineke.moonens@herne.be. U kunt dit formulier vinden ook via de website. Klik hier voor het inschrijvingsformulier en klik hier voor de richtlijnen van de kerstactie.
Inschrijven is mogelijk vanaf nu tot 30 november 2017.