Wandelzoektocht Schatten van Vlieg Kokejane

Vlieg heeft een schat verstopt. Ga samen met vlieg deze zomer op zoek naar de schat.
Neem tussen 1 juli en 31 augustus 2019 deel aan onze zomerse zoektocht en zoek de schatkist. Beleef een smaakavontuur door de straten en velden van het Pajottenland. Steek je handen uit de mouwen en volg het proefparcours. Dit is een intergemeentelijke samenwerking van jeugdregio Pajottenland (jeugddiensten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Pepingen en Lennik). 


Willen jullie graag de schatkist zoeken in onze gemeente?
Dat kan elke dag vanaf 1 juli tot en met 31 augustus.
Druk op voorhand het programmaboekje af of kom langs op het gemeentehuis tijdens de openingsuren, en we geven jullie graag een afgedrukt parcours/programmaboekje mee.
Volg de geschilderde Vliegen op de grond, los onderweg enkele opdrachten op, beleef een heus smaakavontuur, en kraak uiteindelijk de code van de schatkist van Vlieg!  Een paar vliegen gemist?  Geen probleem.  De route die je volgt gaat via het wandelknooppuntennetwerk: 424 -425 - 426 - 427 -428 -429. 

Startplaats is de Broekstraat in Kokejane.  Je parkeert best op de Steenweg Asse ter hoogte van de Broekstraat of aan de kerk van Kokejane.
LET OP: tussen knooppunt 425 en 426 gaat de route langs een veldbaan.  De eerste helft daarvan is breed en toegankelijk voor buggy's.  De laatste 250m is smal, dus even samenwerken om de buggy naar het eindpunt te brengen (alternatief: neem een draagzak mee).  Er is ook een stuk van de route op de rijbaan (Hekstraat) waar geen voetpad is.  Hou dus je kinderen goed bij je.

WEES ALTIJD ALERT OP DE BAAN EN HOU JE AAN DE VERKEERSREGELS! 
Tip: doe kinderen bv fluohesjes aan

Stempelkaart?
Op de achterkant van het programmaboekje vind je een stempelkaart.
Hebben jullie de schatkist gevonden? zet dan met de stempel een afdruk op het vakje van Herne. 
Kom nadien met je afgestempelde kaart naar het gemeentehuis (tijdens de openingsuren) en ontvang een leuk cadeautje!  
 
Wil je meerdere schatten zoeken?
Ga dan naar Lennik, Gooik, Pepingen, Bever of Galmaarden en start daar ook de zoektocht naar de schatkist van Vlieg. In het programmaboekje vind je ook hun parcours en opdrachten.  
Heb je 3 verschillende zoektochten gedaan en 3 stempels op je stempelkaart verzameld? Ga dan nog eens langs in het gemeentehuis en ontvang een extra gadget van Vlieg!