Verkeershinder in augustus door werken aan spoorwegen Herne.

In augustus werkt Infrabel aan overwegen van de spoorlijn Edingen-Geraardsbergen in Tollembeek en Herne. De rijweg wordt afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de overweg. De straten waar zich overwegen bevinden blijven bereikbaar voor plaatselijk verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.
 
 
Plaatselijk verkeer
 
Bewoners van de straten waar zich een overweg bevindt worden doorgelaten. Om de woning te bereiken dient men rekening te houden met het doodlopen van de straat langs weerszijden van de overweg. Mogelijk dient men de omleiding te volgen.
 
 
Doorgaand verkeer
 
Doorgaand verkeer wordt niet toegelaten in straten waar zich een overweg bevindt. Alle bestemmingen blijven evenwel bereikbaar doordat omleidingen worden voorzien.
 
 
Data, locaties en omleidingen
 
Groenstraat (Tollembeek)
Overweg afgesloten van 7/8 (7.00 uur) tot en met 14/8 (16.00 uur). Omleiding in beide richtingen via Pausleenstraat – Hogekeerstraat – Breemstraat – Stationsstraat – Scherpstraat – Groenstraat (Tollembeek).
 
Imbeekstraat
Overweg afgesloten van 10/8 (7.00 uur) tot en met 18/8 (7.00 uur). Omleiding in beide richtingen via Hogekeerstraat – Stationsstraat – Scherpstraat – Imbeekstraat.
 
Stationsstraat
Overweg afgesloten van 18/8 (7.00 uur) tot en met 26/8 (7.00 uur). Omleiding in beide richtingen via Scherpstraat – Imbeekstraat – Hogekeerstraat.
 
Rendries
Overweg afgesloten van 16/8 (7.00 uur) tot en met 24/8 (16.00 uur). Omleiding in beide richtingen via Geraardsbergsesteenweg – Edingsesteenweg – Stationsstraat.
 
 
Contact
 
De werken worden uitgevoerd door firma De Vuyst nv in opdracht van Infrabel nv. De Vuyst nv is bereikbaar op telefoonnummer 09 360 40 54.
 
Bewoners van straten die afgesloten worden ontvangen een brief waarop contactgegevens staan van de verantwoordelijke voor de uitvoering van de werken en de signalisatie.