Wandelzoektocht Schatten van Vlieg

Vlieg heeft een schat verstopt. Ga samen met vlieg deze zomer op zoek naar de fijnste geurtjes. Neem tussen 1 juli en 31 augustus 2017 deel aan onze zomerse zoektocht en zoek de schatkist. Beleef een geuravontuur door de straten en velden van het Pajottenland. Voor één keer mag je je neus in andermans zaken steken ! Dit is een intergemeentelijke samenwerking van jeugdregio Pajottenland (jeugddiensten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Pepingen en Lennik)

Willen jullie graag de schatkist zoeken in onze gemeente?
Dat kan elke dag vanaf 1 juli tot en met 31 augustus.
Druk op voorhand het programmaboekje af of kom langs op het gemeentehuis tijdens de openingsuren, en we geven jullie graag een afgedrukt parcours/programmaboekje mee. 
De kinderen kunnen het parcours makkelijk volgen door de libellen te zoeken, zij tonen jullie de juiste weg! 
Onderweg voeren jullie enkele opdrachten uit in het thema ‘Ruik jij wat ik ruik?’. Na elke opdracht gaan jullie naar de volgende opdracht, en uiteindelijk komen jullie terecht bij de schatkist!
OPGELET: het parcours in Herne is  niet geschikt voor buggy's. 
Stempelkaart?
Op de achterkant van het programmaboekje vind je een stempelkaart.
Hebben jullie de schatkist  gevonden? zet dan met de stempel een afdruk op het vakje van Herne. 
Kom nadien met je afgestempelde kaart naar het gemeentehuis (tijdens de openingsuren) en ontvang een leuk cadeautje!  
 
Ruikt dit naar meer zoektochten?
Ga dan naar Lennik, Gooik, Pepingen, Bever of Galmaarden en start daar ook de zoektocht naar de schatkist van Vlieg. In het programmaboekje vind je ook hun parcours en opdrachten.  
Heb je 3 verschillende zoektochten gedaan en 3 stempels op je stempelkaart verzameld? Ga dan nog eens langs in het gemeentehuis van Pepingen (tijdens de openingsuren) en ontvang een extra gadget van Vlieg!