Verkeersmaatregelen wegmarkeringen Centrum

Op donderdag 13 juli 2017 brengt de gemeentelijke technische dienst wegmarkeringen aan in het Centrum ter hoogte van het kruispunt met de Ninoofsesteenweg, Edingsesteenweg en Stationsstraat. De werken vinden plaats van 7.30 uur tot 16.30 uur.
 
Tijdens dit tijdvenster worden volgende verkeersmaatregelen genomen om de werkzaamheden in goede banen te leiden:
·         Het gedeelte van het Centrum ter hoogte van het lichtengeregeld kruispunt met de Edingsesteenweg, Ninoofsesteenweg en Stationsstraat wordt afgesloten voor alle verkeer. Het voetpad is wel bereikbaar. Fietsers kunnen afstappen en het fietspad gebruiken. De parkeerplaatsen, de handelaars, de markt en het gemeentehuis blijven bereikbaar voor alle verkeer via volgende omleidingen:
o   Verkeer komende uit Lindestraat: via Grotestraat, Hernebosstraat naar Edingsesteenweg
o   Verkeer komende uit Edingsesteenweg, Ninoofsesteenweg of Stationsstraat: via Ninoofsesteenweg, Kapellestraat, Ekkelenbergstraat, Processiestraat, Aerebeekstraat naar Lindestraat
·         In de Hernebosstraat wordt eenrichtingsverkeer ingelegd. Het verkeer dat zich begeeft van het kruispunt met Grotestraat naar het kruispunt met Edingsesteenweg is toegelaten. De omgekeerde rijrichting is verboden. Fietsers mogen in beide richtingen rijden.
Na 16.30 uur geldt de normale toestand op alle bovenvermelde locaties.
 
De planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij regen kunnen de werken uitgesteld worden. Desgevallend zal hier meer informatie verschijnen.
 
Wij excuseren ons voor de tijdelijk ongemakken die deze werken met zich meebrengen.