Nieuwsoverzicht

Zoek hier op nieuwsberichten
Gevonden resultaten : 1 - 5 van 15

10/01/2018lezing pascal naessens

Velen willen gezonder gaan eten, maar vragen zich af: hoe doe je dat? Het heeft weinig te maken met wilskracht maar veel met inzicht. Pascale Naessens vertelt hoe je de kracht van natuurlijke voeding kan leren kennen en welke gevolgen deze manier van leven heeft voor ons lichaam.

05/01/2018Onderhoudswerken van de onbevaarbare waterlopen van de 2de categorie - Zennebekken-zuid

De provincie Vlaams-Brabant informeert eveneens dat tot 31 maart 2018 de oppervlakkige ruimingswerken aan de provinciale waterlopen zullen plaatsvinden in het Zennebekken-Zuid: Rasbeek nr 1.107.

05/01/2018Onderhoudswerken van de onbevaarbare waterlopen van de 2de categorie - Denderbekken

De provincie Vlaams-Brabant informeert dat tot 31 maart 2018 de oppervlakkige ruimingswerken aan de provinciale waterlopen zullen plaatsvinden in het Denderbekken.

04/01/2018Opstarttraject korte keten voor land- en tuinbouwers

Het Steunpunt Hoeveproducten ondersteunt al 15 jaar land- en tuinbouwers bij de opstart en de verdere uitbouw van een thuisverkoop van (een deel van) hun producten via de Korte Keten. Zeker in de sterk verstedelijkte provincie Vlaams-Brabant biedt de Korte Keten een potentieel en toekomstmogelijkheden voor menig land- en tuinbouwbedrijf. Met de ondersteuning van de provincie Vlaams-Brabant willen zij er dan ook voor ijveren om de instroom in de Korte Keten te verhogen. Zij bieden dan ook vanuit het Steunpunt Hoeveproducten in jan – febr 2018 een ’opstarttraject‘ aan voor land- en tuinbouwers die overwegen in het Korte Keten verhaal te stappen.

03/01/2018AANLEG WERFRESERVE POETSHULP

Het OCMW van Herne wenst een werfreserve voor de duur van 2 jaar aan te leggen voor de functie van poetshulp in contractueel verband ( m/v ) voor zijn poetsdienst aan huis met dienstencheques.