Nieuwsoverzicht

Zoek hier op nieuwsberichten
Gevonden resultaten : 1 - 5 van 16

17/09/2019INFOMOMENTEN NAJAAR: WOONWINKEL PAJOTTENLAND

Dit najaar organiseert Woonwinkel Pajottenland opnieuw verschillende infomomenten in het Pajottenland. Ontdek ze hier.

12/09/2019Op zoek naar opvang tijdens de herfst- en kerstvakantie?

Ontdek hier op welke dagen speelplein Winnepoe open/gesloten is.

11/09/2019Kloosterparking

Op sociale media circuleren berichten dat de kloosterparking af is. Dit is echter nog niet het geval.De parking is toegankelijk met de auto langs de ingang met de houten poort. De hoofdingang blijft echter tot 30 september afgesloten zodat de stabilisé voldoende kan uitharden.De volgende stappen zijn de aanleg van het groen, het plaatsen van verlichting en een nieuwe kubus.Voor het finale resultaat is het nog even wachten dus 😊

10/09/201913, 14 en 15 september: plantjesweekend

Plantjesweekend komt er aan! Van 13 tot 15 september vindt de 25ste editie van het plantjesweekend plaats.Ook onze gemeente steunt dit initiatief en verkoopt plantjes voor het goede doel. Jij koopt toch ook eentje, niet?Verkooppunten: gemeentehuis, bibliotheek, Dominicanessenklooster tijdens Herne Bruegel't.

08/09/2019Verruiming toekenningsvoorwaarden voor een sociale lening

Bij het Vlaams Woningfonds kan je terecht voor een goedkoop hypothecair krediet voor:- de aankoop van een woning of appartement, eventueel in combinatie met het renoveren ervan;-het behoud (ingeval van een echtscheidingsprocedure of beëindiging van de samenwoning) van een woning of appartement, eventueel in combinatie met het renoveren ervan;-het uitvoeren van werken aan een woning of appartement.Sinds 1 september werden de toekenningsvoorwaarden van de woonkredieten van het Vlaams Woningfonds verruimd.