Start | aA | Aanmelden | Sitemap | print | Contact |

Vacature: bewegen op verwijzing coach

Vacature: bewegen op verwijzing coachlees meer

Als bewegen op verwijzing coach (BOV-coach) is het jouw taak mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen. Je begeleidt mensen die naar jou doorverwezen zijn door hun huisarts. Je stelt samen een persoonlijk beweegplan op, rekening houdend met de input van de huisarts, de situatie, mogelijkheden en verwachtingen van de deelnemer.

Herne Opendeurt op zondag 15 oktober

Herne Opendeurt op zondag 15 oktoberlees meer

Zondag 15 oktober 2017 tussen 10 uur en 18 uur vindt de 10de editie plaats van “Herne opendeurt”. Op die dag leggen de deelnemende Hernese handelaars hun klanten extra in de watten en maken ze hun producten en diensten beter bekend.

Inspiratietoer korte keten voor rurale ondernemers

Inspiratietoer korte keten voor rurale ondernemerslees meer

Deze inspiratietoer staat in de eerste plaats open voor land- en tuinbouwers (hoofd- en bijberoep) uit de brede Vlaamse Rand rond Brussel (Pajottenland, Brabantse Kouters en het Dijleland. Tijdens de toer maak je kennis met enkele straffe en innoverende (bio) concepten in de korte keten. Je krijgt tevens ook een zicht op de wettelijke regelgeving bij een opstart in de Korte Keten.

<h1>Versier samen met uw buren uw buurt tijdens de kerstdagen</h1>

Versier samen met uw buren uw buurt tijdens de kerstdagen

lees meer

We genieten op dit moment volop van lange zomerdagen en avondlijke terrasjes met onze buren, maar binnen enkele maanden wordt het weer vroeg donker en is het niet meer zo gezellig om samen buiten te vertoeven… Daar willen wij echter iets aan doen!

lees meer

De voorzitter van de raad heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de raad voor Maatschappelijk Welzijn. Maandag 9 oktober 2017 om 20u in de Raadzaal van het OCMW, Edingsesteenweg 8A, 1540 Herne.

Zitdag burgemeester Kris Poelaert 3 oktober

Zitdag burgemeester Kris Poelaert 3 oktoberlees meer

De burgemeester Kris Poelaert heeft op dinsdagavond 3 oktober uitzonderlijk geen zitdag.

Seniorenraad Herne stelt voor: Lifestyle 50+ beurs

Seniorenraad Herne stelt voor: Lifestyle 50+ beurslees meer

De seniorenraad Herne geeft om de gezondheid en het welzijn van 50 plussers.
De Lifestyle 50+ beurs dompelt jullie onder in alles wat jullie aanbelangt: gezondheid, leven, zorgen, genieten en feesten. De vorige editie was een succes. Ook dit jaar boksen we een gevarieerd programma voor jullie in elkaar.

Doe een bod op het schilderij ter nagedachtenis van Reni

Doe een bod op het schilderij ter nagedachtenis van Renilees meer

Schenking kunstwerk ter nagedachtenis van Reni
Ter nagedachtenis van Reni Thienpondt schenkt kunstenares Croc Dominique Biltereyst de opbrengst van één van haar schilderijen aan ’Kom op tegen kanker‘. Dit schilderij kan bezichtigd worden in het gemeentehuis te Herne (Centrum 17), tijdens de openingsuren.

<strong><span style=Niet door de gootsteen of in de wc!"/>

Niet door de gootsteen of in de wc!lees meer

Verstopte riolering door doekjes en vet
Het lijkt zo onschuldig. Even een restje vet met heet water door de gootsteen spoelen. Toch is het dat niet. Vet in het riool zorgt in combinatie met vochtig toiletpapier voor problemen.
Alles wat je door de gootsteen, wasbak, wc of het doucheputje spoelt, komt in het riool terecht. Vet, doekjes en ander afval hopen zich zo op, waardoor de afvoerbuis in huis of het riool verstopt kunnen raken.
Ook bij de rioolzuiveringsinstallatie kan het problemen geven, zoals vastgelopen pompen en verstopte roosters.